Zvezde Granda: Jelena Karleuša uputila nepristojnu ponudu Mariji Šerifović! VIDEO

Izvor: Svet plus, 06.Apr.2017, 21:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvezde Granda: Jelena Karleuša uputila nepristojnu ponudu Mariji Šerifović! VIDEO

U novoj emisiji Zvezde Granda osim talentovanih kandidata i rasprava žirija videćemo i urnebesnu situaciju između Jelene Karleuše i Marije Šerifović.

Marija Šerifović i Jelena Karleuša ponovo će napraviti šou u muzičkom takmičenju Zvezde Granda. Jelena će pored pevanja kandidata, prokomentarisati i stajlinge, >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << ali ovog puta će se dotaći i fizičkog izgleda jedne takmičarke. A onda je progovorila o svojim grudima. "Pa ja sam prevara, ja u prirodi uopšte nemam velike grudi, samo kako ih prepakujem, razumeš", rekla je Jelena. Nakon što je Karleuša objasnila da su njene grudi "prepakovane" a ne velike, Šerifovićeva nije mogla da odoli te se "nabacila" koleginici. "Kad bi znala kako bi Marija upakovala tebe", dobacila je Šerifovićeva.

"Nemoj ti da misliš da ja ne vidim i kakvu ti guzu imaš i kolike su ti grudi", odgovorila joj je JK i dodala: "Kad bi se ti i ja zatvorile kod mene u garderober..."

Ne propustite još jednu spektakularnu emisiju najpopularnijeg muzičkog takmičenja Zvezde Granda u subotu na televiziji Prva.

Nastavak na Svet plus...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.