Zvezde Granda: Izbačeni Sanja Veličković i Marko Paunović

Izvor: Vesti-online.com, 10.Feb.2013, 13:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvezde Granda: Izbačeni Sanja Veličković i Marko Paunović

Takmičenje za “Zvezdu granda” napustili su Sanja Veličković iz Bora i Marko Paunović iz Lazarevca.

Muzičko nadmetanje otvorila je Teodora Toković pesmom Ane Bekute “Imam jedan život”, a odmah za njom pevao je Marko Stolić pesmu Saše Matića “Noći u Sibiru”.

Sledeća je nastupala Sanja Veličković iz Bora. Ona je pevala novu pesmu Nataše Bekvalac “Sluškinja”. Trku za “Grandovu zvezdu” nastavio je mladi Lazarevčanin Marko Paunović pesmom >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << “Dođeš samo kada teško ti je”. Jedina koja se u prvom krugu predstavila stanom kompozicijom bila je Aleksandra Stojković koja je izvela numeru “My number one”.

Šesti po redu nastupio je Miloš Brkić koji je pevao pesmu Dejana Matića “Dozvola za ljubav”. Pesmu Alegro benda “Imendan” izvela je Aleksandra Prijović.

Prvi krug predstavljanja zatvorio je Stefan Lukić pesmom “Kada ljubav zakasni”.

Tročlani žiri, koji su činili kompozirori i producenti Dragan Stojković Bosanac, Miša Mijatović i Steva Simeunović, delio je brojne kritike, ali i pohvale. Kandidati su u nastavku takmičenja pevali takozvane “žurke”.
Pogledaj vesti o: Zvezde granda

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.