Zvezde Granda: Ispao Haris Skarep

Izvor: Vesti-online.com, 31.Mar.2013, 09:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvezde Granda: Ispao Haris Skarep

Iako je ovaj Haris Skarep važio za favorita “Zvezdi Granda”, mladi pevač je dobio najmanje glasova publike pa je morao da napusti takmičenje.

Publici se najpre predstavio Miloš Brkić izvođenjem sve popularnije numere Miloša Radovanovića “Pukni zoro”, komponovane za TV seriju “Montevideo, Bog te video”. Nakon njega pevao je Amar Jašarspahić pesmu Dejana Matića “Kume moj”. Nemanja Maksimović izveo je “Stvari lagane” grupe “Tuti fruti”, a Marko Stolić >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << pesmu “Loša stara vremena” Saše Matića.

Hit Tošeta Proeskog “Tajno moja” pevao je Nemanja Anđelović, a numeru Miroslava Ilića “Vino točim, a vino ne pijem” izveo je Slobodoan Đurković.

Stefan Lukić pevao je Adilov hit “Laku noć”, a potom je Haris Skarep izveo pesmu Saše Matića “Noći u Sibiru”.

Tada su kandidati predstavili svoju novu pesmu “Hotel Jugoslavija”.

Nakon “Žurke” i sabiranja glasova publike i žirija, bilo je jasno da takmičenje napušta Haris Skarep. U videu koji je pred vama možete pogledati jedan od Harisovih nastupa u Zvezdama Granda...
Pogledaj vesti o: Zvezde granda

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

ZG: Ispao Haris Skarep

Izvor: Tracara.com, 31.Mar.2013

On je napustio ‘Zvezde Granda’ Sinoć je iz muške grupe nove sezone Zvezda Granda ispao Haris Skarep, koji je važio za jedog od favorita ovog takmičenja.Haris je imao najmanje glasova, tako da se nije plasirao u naredni krug. Žiri je najviše poena dao Nemanji Anđeloviću, Milošu Brkiću i...

Nastavak na Tracara.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.