Zvezde Granda: Ispali Nikola Nešić i Miroslav Radulović

Izvor: Svet, 19.Dec.2011, 11:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvezde Granda: Ispali Nikola Nešić i Miroslav Radulović

naslov: 
Zvezde Granda: Ispali Nikola Nešić i Miroslav Radulović



excerpt: 
Ova dva takmičara dobili su najmanje glasova publike u preksinoćnjoj epizodi serijala i napustili su takmičenje...


izvor: 
Press


tekst clanka: 
Takmičari "Zvezda Granda" Nikola Nešić i Miroslav Radulović dobili su najmanje glasova publike u preksinoćnjoj epizodi serijala i napustili su takmičenje.
Njih dvojica će imati još jednu priliku da se vrate u ovo popularno takmičenje, i to 14. januara, kada će biti održan baraž. U dalje takmičenje plasirali su se Nemanja Baćilović, Miloš Brkić, Darko Martinović i Slobodan Rakić. Inače, tokom emisije posebne simpatije žirija osvojio je Darko, pa su njegovi glasovi bili duplirani. Članovi žirija bili su Jelena Galonjić iz grupe "Zana", pevačice Biljana Jeftić, Mira Škorić, Kaliopi i Nada Topčagić, kao i fotograf Dejan Milićević.



slika_mala: 



Nastavak na Svet...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Zvezde Granda: Iz takmičenja ispali Nikola Nešić i Miroslav Radulović

Izvor: CrveniTepih.com, 19.Dec.2011

Takmičari „Zvezda Granda' Nikola Nešić i Miroslav Radulović dobili su najmanje glasova publike u preksinoćnjoj epizodi serijala i napustili su takmičenje. Njih dvojica će imati još jednu priliku da se vrate u ovo popularno takmičenje, i to 14. januara, kada će biti održan baraž. U dalji...

Nastavak na CrveniTepih.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.