Zvezde Granda: Emotivna Biljana Marković rasplakala publiku u studiju!

Izvor: Svet plus, 06.Jun.2015, 21:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvezde Granda: Emotivna Biljana Marković rasplakala publiku u studiju!

Zvezde Granda ulaze u svoju završnicu, a u večerašnjoj emisiji u prvom duelu nastupile su Biljana Marković i Milana Stevanov, koje su već na samom početku šestočlanom žiriju zadali oszbiljne probleme.

Kao i prethodne subote i večeras će u Zvezdama Granda nastupiti 14 takmičara, odnosno sedam parova, a čast da otvore veče pripalo je Biljani Marković i Milani Stevanov, koje su svojim nastupima >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << oduševile stroge studije, koji je svoje kriterijume podigao na viši nivo, kako se bliži kraj takmičenja.

Odluku da prođe u sledeće kolo, Biljana Marković dočekala je sa mnogo emocija, pa ni suze nisu izostale. Tako joj je bilo potrebno nekoliko minuta da se umiri i nastavi da govori, što je bilo sasvim dovoljno da gotovo svi u studiju zasuze - od njene porodice do publike koja bodri sve kandidate. 

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.