Zvezde Granda: Andrija Simić svojom energijom oduševio Jelenu Karleušu! VIDEO

Izvor: Svet plus, 06.Dec.2015, 00:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvezde Granda: Andrija Simić svojom energijom oduševio Jelenu Karleušu! VIDEO

Andrija Simić u večerašnjoj emisiji Zvezde Granda, uspeo je da svojom energijom oduševi žiri, iako je u prvoj pesmi dobio šest ne.

Izvodeći numeru Saše Kovačevića, Andrija je u Zvezdama Granda dobio šest NE, ali je produkcijski žiri odlučio da ovom dvadesetogodišnjem momku iz Beogarada da šansu. Drugom pesmom uspeo je da svojom energijom razigra sve. "Imaš odličnu energiju, izgledaš kao neki super star iz Amerike", rekla je Jelena.
Pogledaj vesti o: Zvezde granda,   Jelena Karleuša

Nastavak na Svet plus...






Povezane vesti

PINKOVE ZVEZDE Aldin oduševio žiri

Izvor: Blic, 06.Dec.2015

U večerašnjoj emisiji "Pinkovih zvezda" predstavilo se 12 talentovanih pevača ali je mesta u sledećem nivou takmičenja bilo samo za devetoro kandidata...Prvi kandidat Aldin Avdijaj otvorio je takmičenje pesmom "Bogovi zemljom hode"...Drugi takmičar Nemanja Kostić pevao je pesmu "Zbog tebe vino...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.