Zvezda granda izazvala udes, pa pobegla!

Izvor: Kurir, 07.Avg.2014, 08:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvezda granda izazvala udes, pa pobegla!

Vujanović udario u auto i otišao, ali mu je savest proradila, pa se vratio na mesto nesreće posle pola sata

Miloš Vujanović nedavno je izazvao saobraćajnu nesreću u okolini Beograda i pobegao s lica mesta!

Kako Kurir saznaje, pevač koji je u poslednjoj sezoni takmičenja „Zvezde Granda“ osvojio drugo mesto nije ni zastao da vidi da li ima povređenih u kolima u koja je udario, već je zbrisao >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << u nepoznatom pravcu. Verovatno mu je savest ubrzo proradila, pa se na lice mesta vratio posle pola sata.

- Miloš je toliko bio u strahu zbog svega što se desilo da je dodao gas i pobegao. Međutim, posle tridesetak minuta se vratio na mesto incidenta, a za to vreme oštećeni je već pozvao policiju. Miloš je uredno dao izjavu.

Pored toga što će snositi odgovornost za izazivanje sudara, njemu će otežavajuća okolnost u presudi biti to što je napustio mesto incidenta - priča naš izvor blizak mladom pevaču.

Pozvali smo Miloša, koji je u prvom trenutku odbio da bilo šta kaže o udesu, a zatim je putem poruke poručio:

- Sve što se događa u mom privatnom životu je moja stvar, nemam baš nikakvu izjavu povodom toga - izričit je bio Vujanović.

Inače, prema Zakonu o bezbednosti saobraćaja, učesnici saobraćajke mogu da se dogovore i napuste mesto nesreće ukoliko nema povređenih i veće štete. Međutim, ako jedan od aktera želi uviđaj i pozove policiju, a drugi ode sa lica mesta bez davanja podataka, onda je reč o prekršaju za koji preti novčana kazna od 15.000 do 30.000 dinara, dva kaznena poena i zabrana vožnje od tri do 12 meseci. Miloš je pre ove imao dve nesreće, a iz jedne je jedva izvukao živu glavu.

(Lj. S.)

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

Zvezda Granda izazvala saobraćajku i pobegla sa mesta incidenta

Izvor: Story, 07.Avg.2014

Miloš Vujanović kolima je udario u drugi automobil i otišao sa mesta događaja ne proverivši da li ima povređenih...Miloš Vujanović, foto: Kurir

Nastavak na Story...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.