Zvezda “Granda” odžeparena!

Izvor: Poznati.info, 12.Jun.2012, 02:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvezda “Granda” odžeparena!

Aktuelnom učesniku muzičkog takmičenja „Zvezde Granda“ Nikoli Bokunu nedavno su ukrali novčanik.

Naime, dok se mladi pevač šetao Knez Mihailovom ulicom, nestao mu je buđelar sa parama i dokumentima, što je Nikola primetio tek kasnije.

- Nestao mi je novčanik pre nekoliko dana. To sam shvatio tek kada sam ušao u jednu radnju u nameri da pazarim. Ne verujem da sam ga negde zaboravio, >> Pročitaj celu vest na sajtu Poznati.info << tako da je jedino objašnjenje da mi je neko uzeo dok sam šetao Knez Mihailovom. Najveći problem mi je što ponovo moram da vadim dokumenta, a sreća je što nisam imao mnogo novca – izjavio je Bokun za Alo.

Inače, Nikola će se u subotu takmičiti u baražu takmičenja „Zvezde Granda“. Ukoliko osvoji najveći broj glasova publike, proći će u finale, koje se održava 23. juna.

Izvor: Alo

Nastavak na Poznati.info...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Poznati.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Poznati.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.