Izvor: Blic, 03.Jun.2023, 13:07

Zvezda "Granda" i njegova supruga smestili pretučenu ženu i bebu kod rođaka: "Unajmili su advokata, pružena im je pomoć"

Policija je juče uhapsila V. M. (25) iz Beograda zbog sumnje da je pretukao nevenčanu suprugu i njihovu šestomesečnu bebu. Beba se juče nalazila u domu folk pevača Milana Dinčića Dinče, a sada je njegova supruga Jelena Dinčić za "Blic" otkrila da su beba i majka kod rođaka, gde im je pružena sva pomoć.
Pogledaj vesti o: Zvezde granda

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

"PRUŽENA IM JE POMOĆ" Pevačeva supruga otkrila gde su smestili pretučenu ženu i bebu nakon monstruoznog čina!

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Jun.2023

Više nisu u njihovom domu!..Policija je juče uhapsila V. M. (25) iz Beograda zbog sumnje da je pretukao nevenčanu suprugu i njihovu šestomesečnu bebu...Beba se tokom jučerašnjeg dana nalazila u domu folk pevača Milana Dinčića Dinče, a sada je njegova supruga Jelena Dinčić otkrila da su...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.