Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Nov.2023, 01:11

Zvezda Granda doživela stravičnu saobraćajnu nesreću - automobil demoliran, evo u kakvom je stanju

Traumatično...

Zvezda Granda Tamara Dragić doživela je juče saobraćajnu nezgodu u Beogradu.

Ona se tim povodom oglasila na svom Instagram profilu gde je podelila fotografiju uništenog automobila uz poruku u kojoj je objasnila šta se zapravo dogodilo.

- Život je sačinjen od niza trenutaka, a samo je jedan dovoljan da vam promeni život. Danas nas je Bog sačuvao, bez većih posledica prošle su osobe iz drugih automobila i ja. Nije bitno >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ko je kriv, već samo da svi prođu sa što manjim posledicama – poručila je Tamara Dragić i dodala:

- Živimo brzo, nismo prisutni u trenutku i posledice toga mogu biti fatalne. Budite pažljivi u saobraćaju! Obratite pažnju na druge učesnike u saobraćaju i poštujte propise. Ništa nije vredije od života - napisala je ona.

Tamara je sada dobro, a mi se nadamo da će se i emocionalno što pre oporaviti, ili barem naučiti da živi sa ovom traumom.

A post shared by T A M A R A Official (@tamara_dragic)
Pogledaj vesti o: Zvezde granda

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.