Zvezda Granda PREVARILA Sašu Popovića - Pevač priznao da je obmanuo produkciju: Morao sam...

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Feb.2024, 13:54

Zvezda Granda PREVARILA Sašu Popovića - Pevač priznao da je obmanuo produkciju: "Morao sam..."

Imao je preveliku želju da se pojavi na audiciji.

Marko Gačić se proslavio učešćem u muzičkom takmičenju "Zvezde Granda". On sada vrlo tražen i redovno nastupa na privatnim veseljima. Prvi put se pojavio na audiciji za ovo takmičenje kada je imao samo 13 godina.

On je morao da se posluži "sitnom prevarom" kako bi mogao da učestvuje na audiciji. Pravila nalažu da takmičari moraju da imaju >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << minimum 16 godina, a Marko je morao da "prevari" Sašu Popovića.

- Pamtim da me nisu pustili da se prijavim i morao sam da napišem da imam 16 godina. To ima i na snimku - kroz smeh je ispričao Gačić, zbog čega se Voja Nedeljković našalio.

- On stalno hoće da bude stariji nego što jeste. Ali to je uvek tako, mladi hoće da budu stariji, a mi matori da budemo deca. Ti si imao dve audicije? 2010. i 2013? - upitao ga je voditelj.

- Ja sam svake godine za redom išao na audicije od 2010.godine - priznao je Marko, zbog čega se Voja našalio da je pevač svake godine, na audiciju išao kao u školu.

Na prvoj audiciji, pred Sašom Popovićem i Žikom Jakšićem, mladi Gačić zapevao je numeru Šabana Šaulića pod nazivom "Lepi dani mog detinjstva".

Nakon što je završio izvođenje Marko je dobio pohvale od strane Saleta i Žike koje je zanimalo koliko Gačić zapravo ima godina.

- Tu sam napisao da imam 16 jer me nisu pustili da se prijavim, ali imam 13 - odgovorio je u sekundi što je sve nasmejalo.

- Bravo! Evo čika Sale ti kaže da ćeš ti za dve godine biti pevač, samo malo glas... Inače pevaš perfektno - iskren je bio Popović.

Srbija Danas/I.S.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.