Zvezda Granda Nemanja Stevanović NEKADA najveći zavodnik, evo kako izgleda DANAS

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Feb.2024, 21:28

''Zvezda Granda'' Nemanja Stevanović NEKADA najveći zavodnik, evo kako izgleda DANAS

Poznati pevač se dugo krio od oka javnosti, a nakon dužeg vremena pojavio se u jednoj emisiji gde je sve iznenadio svojim izgledom.

U najnovijoj emisiji poznate voditeljke Sanje Marinković, ''Magazin In'', gostovao je pevač Nemanja Stevanović koji je žustro reagovao na priču o Instagramerima i ljudima koji kroz društvene mreže pokazuju život kakav ne žive, i na taj način provociraju druge lažnom srećom.

On je takođe otkrio i da nije veliki fan društvenih >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << mreža i da bi ih najradije ugasio, a nakon nekog vremena publika je napokon mogla da vidi kako on izgleda danas.

- Ja da se ne bavim javnim poslom sve mreže bih ugasio! Mene to ne zanima! Uopšte nisam aktivan, a i kada je sam to je samo zbog posla, rekao je on pa dodao:

- Ljudi letuju za instagram... ja gledam i ne verujem! Oni odlaze na neke turističke destinacije samo da bi se slikali za Instagram. Uvek se pitam, da li se oni odmaraju tamo ili se po ceo dan slikate? Jel vi idete na plažu...jel stignete do plaže? Ja ne znam da li izbacim jednu fotografiju sa putovanja... nemam tu potrebu i taj klik u glavi, zaključio je Nemanja.

Srbija Danas
Pogledaj vesti o: Zvezde granda

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.