Žurka iznenađenja za Lepu Brenu!

Izvor: Prva.rs, 21.Okt.2014, 13:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Žurka iznenađenja za Lepu Brenu!

Brena je rođendan proslavila radno, budući da je na dan njenog rođenja bilo snimanje takmičenja "Zvezda Granda". U delu gde žiri Zvezda Granda pravii pauzu u snimanju, Breni su drugarice Kata, Tanja, Gorica i Sonja priredile žurku iznenađenja kojoj su se priključili i članovi žirija - D.S.Bosanac, Ana Bekuta, Snezna Đurišić, Aca Lukas, Šaban Šaulić, Saša Popović, Žika Jakšić...
Slavlju su prisustvovali  i Milutin Mrkonjić od kog je pevačica dobila ogroman >> Pročitaj celu vest na sajtu Prva.rs << buket crvenih ruža, zatim Goca Šaulić, Darko Lazić i Ana Sević.
Posebno iznenađenje bio je poklon od Brenine obožavateljke koja je svojoj miljenici donela ogroman pano sa fotografijama iz razlicitih perioda života pevačice.

Pogledaj vesti o: Zvezde granda

Nastavak na Prva.rs...






Povezane vesti

Lepu Brenu prijatelji iznenadili za rođendan

Izvor: Poznati.info, 21.Okt.2014

Lepa Brena je panirala da za svoj 54. rođendan ostane kod kuće, bez velike proslave, ali joj njene prijateljice to nisu dozvolile i priredile su joj iznenađenje za pamćenje...Brena je rođendan proslavila radno, budući da je na dan njenog rođenja bilo snimanje takmičenja „Zvezda Granda“. I...

Nastavak na Poznati.info...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Prva.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Prva.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.