Žestoka svađa u ZG, Saša Popović zagrmeo na takmičara: Bezobrazan si, sa tim stavom ti NIJE MESTO OVDE

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Mar.2024, 11:25

Žestoka svađa u ZG, Saša Popović zagrmeo na takmičara: "Bezobrazan si, sa tim stavom ti NIJE MESTO OVDE"

Pao mu mrak na oči.
U jučerašnjoj epizodi muzičkog takmičenja "Zvezde Granda" došlo je do žestokog okršaja između takmičara i Saše Popovića.
Takmičari Boban Lazović i Miki Sekulovski su bili u duelu i dali su sve od sebe, a haos je nastao upravo kada se Boban nakon nastupa žestoko posvađao sa žirijem.
Marija Šerifović je prva dobila reč, a u svom komentaru pokušala je da objasni šta je sve nedostajalo u pevanju da Miki i Bole budu bolji nego u ranijim pojavljivanjima.
- Ja sam Mikiju dana glas, ali želim da pojasnim. On je na kraju glasanja imao tri glasa, a po mom mišljenju on je bolji pevač...

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.