Željko Šašić: Snimio bih duet sa Kijom

Izvor: Vesti-online.com, 14.Dec.2018, 22:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Željko Šašić: Snimio bih duet sa Kijom

Folk pevač Željko Šašić je prošle godine bio član žirija "Zvezde Granda" umesto Zorice Brunclik. Kako kaže, pevači koji izađu iz tog takmičenja samo su talentovani i nemaju ništa više.

Pevač komentariše rijaliti zvezde koje su postale pevači, šta su za njega "Zvezde Granda" i ko je po njemu talentovan na srpskoj estradi.

- Oni su kao mašine, a Grand je takva mašinerija da samo >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << štancuje pevače. Po mom mišljenju odlična pevačica je Nevena Božovič i takvih muzičkih kvaliteta nam je potrebno. Stalno joj pričam da treba više da snima i radi. U nju se uzdam, ima fenomenalan glas. Mali Darko Lazić odlično peva, ali, eto vidite u kom je pravcu je krenuo - kaže Šašić za "Alo".

On nije preskočio i da prokomentariše novopečene pevače koji su se proslavili u rijalitiju.

- Rijaliti mašinerija je uzela maha, a rijaliti zvezde su preko noći postale popularne, a to onda ima rok trajanja, ta instant slava. Vreme će pokazati ako grešim. Čuo sam da je Stoja snimila duet sa rijaliti pobednicom Kijom Kockar. Ne znam zašto je to uradila...Ali čuo sam da Kiju vole žene, pa je moguće Stoja s njom zbog toga napravila pesmu - kaže Željko i dodaje da ne zna kako "ta mala peva ali da bi prihvatio kada bi ponudila duet, radi štosa, da vrati karijeru".

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.