Zbog LJUBOMORE JE OSTAVIO Tanju Savić, a danas ljubi ovu BOMBASTIČNU BRINETU!

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Apr.2021, 19:59

Zbog LJUBOMORE JE OSTAVIO Tanju Savić, a danas ljubi ovu BOMBASTIČNU BRINETU!

Nije mogao da podnese njenu ljubomoru!

Pevač Darko Filipović proslavio se kao finalista prve sezone muzičkog talent šou-programa "Zvezde Granda", a početak njegove karijere obeležila je i ljubavna veza sa koleginicom Tanjom Savić.

Kako su pisali domaći mediji par je raskinuo nakon nekoliko meseci zabavljanja jer Filipović nije mogao da toleriše Tanjinu ljubomoru.

Nakon nekoliko hitova >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << koji su se pevali i slušali na sve strane, Filipović je nastavio vredno da radi po klubovima i privatnim veseljima, ali nije teško zaključiti da nije ostao u žiži interesovanja javnosti poput Savićeve - bilo da je reč o naslovnim stranama ili novim pesmama.

Darko je, za razliku od Tanjinog turbulentnog ljubavnog života koji i danas puni novinske stupce, pronašao mirnu luku pored Jasmine, sa kojom je 2011. godine dobio ćerku Nastju.

A post shared by Darko Filipovic (@darkofilipovic_official)

Pevačeva supruga je veoma zgodna i atraktivna, a prizori iz njihove posve mirne i ušuškane svakodnevice povremeno nađu svoje mesto na Darkovom Instagram nalogu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.