Zašto JK ne skida čipku sa očiju? (Foto)

Izvor: Poznati.info, 19.Nov.2012, 14:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zašto JK ne skida čipku sa očiju? (Foto)

Karleuši se osladilo da nosi čipku na očima, pa je ne skida danima. Ona je prvi put pronosala u Tuzli gde je imala veliki nastup. Publika je bila šokirana njenom pojavom, a ona nije želela da komentariše šta predstavlja ta čipka na očima. Taman kada smo pomislili da je kraj njenim egzibicijama, iznenadila nas je ponovo. JK je nastavila da fura povez preko očiju i narednih dana. Kako na nastupima, tako i privatno. Pogledajte foto.

Poznati.info

Nastavak na Poznati.info...






Povezane vesti

Kako ona zaista izgleda na nastupu: Milica Pavlović u izdanju koje govori više od 1000 reči (FOTO)

Izvor: S media, 19.Nov.2012

Njoj energije ne manjka a kad izađe na binu publika samo može da očekuje odličan nastup. Pitate se da li je to istina? Mi imamo dokaz. ..Neko bi pomislio da će se Milica Pavlović jednog dana umoriti od žustrog igranja i konačno "povući ručnu". Međutim, vreme prolazi ali ona se ne menja. Na...

Nastavak na S media...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Poznati.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Poznati.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.