ZVEZDE GRANDA Sjajni takmicari evo ko je prosao dalje

Izvor: medio.rs, 31.Maj.2015, 03:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ZVEZDE GRANDA Sjajni takmicari evo ko je prosao dalje

Posle žestoke borbe u sledećoj fazi takmičenja je bilo mesta samo za sedmoro najboljih kandidata

Kako se približava finale “Zvezda Granda” konkurencija je sve žešća, a nakon velike neizvesnosti, u narednu rundu su se plasirali Petar Nisić, Marina Stankić, Milan Rakić, Gorana Babić, Alen Hasanović, Marina Stefanović i Harun Mehmedagić.

Skoro svi kandidati su bili fantastični, a Šaban Šaulić je bio oduševljen pevanjem Petra Nisića, kojem je >> Pročitaj celu vest na sajtu medio.rs << poručio::

- Nisi imao ni jednu jedinu greškicu u pevanju. Otpevao si maestralno!

Foto: Promo

– Voja Nedeljković na duhovit način je komentarisao tetovažu na leđima Marine Stankić, pa je u jednom momentu rekao:

– Imamo tekst na leđima, nadam se da nisu puškice!

Zanimljivo je da je čak pet takmičara odlučilo da peva pesme Zdravka Čolića, pa je žiri zaista imao težak zadatak. Ipak, Alen Hasanović koji je izveo numeru “Gori vatra” je bio najbolji, i dobio je ovacije publike i žirija.

Foto: Promo
Pogledaj vesti o: Zvezde granda

Nastavak na medio.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta medio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta medio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.