ZVEZDE GRANDA Povratak Lukasa ovi kandidati su prosli dalje

Izvor: medio.rs, 03.Maj.2015, 02:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ZVEZDE GRANDA Povratak Lukasa ovi kandidati su prosli dalje

Najnovija emisija “Zvezda Granda” donela je nova uzbuđenja. Budući da se takmičenje polako približava finalnom izboru, napetost među učesnicima popularnog takmičenja ne jenjava, kako za takmičare, tako i za žiri, koji je i ove subote bio na mukama.

Ove subote na mesto sudije vratio se Aca Lukas, koga je u prošloj emisiji menjao Dragan Kojić Keba.

Foto: Milena Đorđević

Takmičari su bili fenomenalni, ali nisu svi prošli dalje. U naredni krug >> Pročitaj celu vest na sajtu medio.rs << takmičenja plasirali su se: Armin Bjedić, Gorana Babić, Emina Tufo, Nenad Manojlović, Milana Stevanov, Martinijan Kirilovski, Biljana Sulimanović i Semir Jahić.

Foto: Promo

Foto: Promo

Foto: Promo

Foto: Promo
Pogledaj vesti o: Zvezde granda

Nastavak na medio.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

ZVEZDE GRANDA: Aca Lukas se vratio u žiri

Izvor: Kurir, 03.Maj.2015

Aca Lukas se posle opravdanog odsustva vratio sinoć u takmičenje „Zvezde Granda“...Njega je na mestu člana žirija u jednoj epizodi zamenio Dragan Kojić Keba. Budući da se bliži finale ovogodišnje sezone, sudije su na mukama, a nakon žučne rasprave u šesti krug direktno su prošli Milena...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta medio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta medio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.