Izvor: iYupi.com, 27.Mar.2011, 04:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ZVEZDE GRANDA: ISPALI NEMANJA VLAHOVIĆ I DARKO MARTINOVIĆ! VIDEO!

Zvezde Granda su ove večeri napustili Nemanja Vlahović i Darko Martinović. Oni su osvojili najmanje glasova publike, a tokom sat vremena glasanja, pristiglo je ukupno 94.486 glasova, što je ujedno i rekord ove sezone “Zvezda Granda”. Publici su se večeras takođe predstavili Aleksa Radenković, Mišel Gvozdenović, Andrija Marković, Petar Mitić,... (Ovo je samo deo vesti, posetite iYupi.com za sve vesti, video klipove i mnogo više.)

Nastavak na iYupi.com...






Povezane vesti

Zvezde Granda: Ispali Nemanja Vlahović i Darko Martinović

Izvor: Lola.rs, 27.Mar.2011

Zvezde Granda su ove večeri napustili Nemanja Vlahović i Darko Martinović. Oni su osvojili najmanje glasova publike, a tokom sat vremena glasanja, pristiglo je ukupno 94.486 glasova, što je ujedno i rekord ove sezone “Zvezda ..

Nastavak na Lola.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta iYupi.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta iYupi.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.