ZVEZDE GRANDA Desetoro kandidata ide dalje, žiri zaratio zbog Šabanovih pesama

Izvor: Blic, 13.Mar.2016, 02:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ZVEZDE GRANDA Desetoro kandidata ide dalje, žiri "zaratio" zbog Šabanovih pesama

Muzički šou program "Zvezde Granda" predstavio je i ove subote talentovane pevače, ali je mesta u sledećem krugu takmičenja bilo samo za desetoro kandidata.

Međutim, ovu epizodu takmičenja obeležila je žestoka prepirka između predsednika žirija Šabana Šaulića i Ane Bekute i Dragana Stojkovića Bosanca. Naime, kralj narodne muzike, zamerio je svojim kolegama da bojkotuje njegove pesme i da svaki put >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << kada neko od kandidata izvodi jedan od njegovih hitova, pojedini članovi žirija ne žele da daju glas kandidatu.

- Kad su moje pesme u pitanju, glasa nema. Vrlo često me bojkotuju - rekao je Šaban, a na Aninu opasku da joj se nije dopalo kako je kandidat otpevao, Šaulić je dodao:

-Meni se milion puta nije dopala tvoja pesma, ali ti udariš uvek taster - zaključio je.

Mala razmirica članova žirija nije ih omela u obavljanju svojih zadataka, pa su zajednički odlučili da u sledeći krug ide desetoro takmičara.

Nakon baraža, dalje su prošli: Ibro Bublin, Zoran Janković, Sandra Rešić, Haris Skarep, Fatmir Sulejmani, Nevana Stojanović, Dragana Petrović, Radiša Vasiljević i Radojica Todorović.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.