ZVEZDA GRANDA ULAZI U ELITU! Ima dečka, ali ne isključuje prevaru: Gaziću po sebi ako kažem...

Izvor: SrbijaDanas.com, 31.Avg.2023, 16:43

ZVEZDA GRANDA ULAZI U ELITU! Ima dečka, ali ne isključuje prevaru: "Gaziću po sebi ako kažem..."

Biće ovo uzbudljiva sezona!

U subotu, drugog septembra, počinje sedma sezona rijaliti programa "Zadruga", koja će nositi naziv "Elita". U toku su poslednje pripreme budućih rijaliti učesnika, pa su tako danas na jednoj klinici u Beogradu, zadrugari obavljali lekarske preglede.

Ekipa portala Srbija Danas, je razgovarala sa Anastasiom Okolišan koja jedva čeka da uđe u Belu kuću. Buduća zadrugarka ima podršku svojih najbližih za ulazak u rijalti. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<

- Ulazim da bih promovisala pevanje, bila sam u "Zvezdama Granda". Dostigla sam neki nivo i ispala sam pred četvrtfinale. Učestvovala sam prošle sezone, mentor mi je bio Đorđe David. S njim je bila predivna saradnja, on je divan čovek. Sa svima sam ostala u kontaktu, ali nisam mu rekla da ulazim u rijaliti - rekla nam je Anastasia.

Buduća zadrugarka nije želela previše da komentariše svoj ljubavni život, a na pitanje da li ima dečka, dala je misteriozan odgovor:

- Možda. Imam nekoga ko me čeka napolju - rekla je Anastasia, a zatim je odgovorila da li može da joj se desi da joj se dopadne neko u rijalitiju:

- Ne mogu da kažem "nikada". Uglavnom svi oni koji su rekli nikad, prvi su naišli na takve stvari. Gaziću po sebi ako budem rekla nikad. Nikad se ne zna, ali do sada nikog simpatičnog nisam videla - rekla je buduća zadrugarka.

Šta nam je sve Anastasia rekla, saznaje u video prilogu u nastavku:
Pogledaj vesti o: Zvezde granda

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.