Izvor: Scandal.rs, 21.Nov.2019, 20:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ZVEZDA GRANDA NAKON RAZVODA OSTALA NA ULICI: Sanju Stojanović muž SA DVOJE DECE izbacio iz stana! Evo kako su sada!

Folk pevačica Sanja Stojanović nedavno je javno priznala da se razvodi. Da između nje i njenog i dalje zakonitog supruga razvod neće proći mirno, govori i to što je ovu zvezdu “Granda” muž zajedno sa dvoje zajedničke dece izbacio iz stana u kojem su živeli, saznaje Espreso.rs. Kako saznajemo, Sanja je u međuvremenu iznajmila stan The post ZVEZDA GRANDA NAKON RAZVODA OSTALA NA ULICI: Sanju Stojanović muž SA DVOJE DECE izbacio iz stana! Evo kako su sada! appeared first on Scandal portal.

Nastavak na Scandal.rs...






Povezane vesti

Nataša Bekvalac poludela kada je videla šta ju je sačekalo ispred zgrade! Pevačica napravila scenu! (video)

Izvor: Scandal.rs, 21.Nov.2019

Srpska pop zvezda Nataša Bekvalac nakon razvoda od poslednjeg supruga Luke Lazukića ponovo živi u Novom Sadu. Ekipa “Paparaco lova” pronašla je zgradu u ovom gradu u kojoj pevačica živi sa ćerkama, a kada je pevačica izašla iz zgrade zatekla je scenu zbog koje se veoma iznervirala. Naime,...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.