ŽREB ZVEZDE GRANDA: Raspored nastupa finalista

Izvor: Poznati.info, 18.Jun.2013, 15:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ŽREB ZVEZDE GRANDA: Raspored nastupa finalista

Pobednik dobija statuu, dve pesme, snimanje CD, garsonjeru i koncert u gradu u kom je rođen

Veliko finale Zvezde Granda održaće se u subotu, 22. juna, a u emisiji Narod pita izvučen je žreb nastupa finalista. Prvobitno je bilo osam takmičara koji su ušli u finale, ali je odlučeno da u finale uđu još dva takmičara koja su u baražu  imali najviše glasova publike pa su se finalistima pored Aleksandre Prijović, Rade Sarić, Katarine Grujić, Slađane Mandić, >> Pročitaj celu vest na sajtu Poznati.info << Slobodana Đurkovića, Amara Jašarspahića, Stefana Lukića i Nemanje Anđelovića, našli Miloš Brkića i Milena Novaković.

Redosled nastupa

1. Slađana Mandić

2. Amar Jašarspahić

3. Katarina Grujić

4. Nemanja Anđelović

5. Milena Novaković

6. Stefan Lukić

7. Rada Sarić

8. Slobodan Đurković

9. Aleksandra Prijović

10. Miloš Brkić

Pobednik 7. serijala Zvezde Granda, pored statue koju će mu uručiti Svetlana Ceca Ražnatović, dobiće dve pesme, a celi CD mora da bude gotov do 30. septembra, garsonjeru od 30 kvadrata na Vidikovcu i besplatan koncert u gradu pobednika.

Izvor: Kurir

Nastavak na Poznati.info...






Povezane vesti

IPAK U FINALU: Miloš Brkić i Milena Novaković se vraćaju u takmičenje

Izvor: Poznati.info, 18.Jun.2013

Dva takmičara koja su osim Nemanje Anđelovića imali najviše glasova se vraćaju u takmičenje za Zvezde granda..Direktor Grand produkcije Saša Popović otkrio je u emisiji Narod pita da ćemo u finalu u subotu gledati i Miloša Brkića i Milenu Novaković koji će biti ravnopravni učesnici sa...

Nastavak na Poznati.info...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Poznati.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Poznati.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.