ZORANOV SIN OTKRIVA ISTINU: Pošto tata noću dugo radi u studiju, Jeca je znala da se probudi i...

Izvor: Press, 27.Maj.2016, 10:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ZORANOV SIN OTKRIVA ISTINU: Pošto tata noću dugo radi u studiju, Jeca je znala da se probudi i...

Ja sam Jelenu mnogo voleo, kao majku. Ona me je odgajila, imali smo poseban odnos, delili tajne. Plakao sam kad je objavljeno da sam bio zaljubljen u nju i da sam je ja ubio. To samo bolesnici mogu da tvrde - priča pastorak Jelene Marjanović.
Foto:mondo.rs
Uroš Marjanović (17), pastorak zvezde Granda Jelene Marjanović, tvrdi da >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << je obožavao svoju maćehu i da samo bolesni umovi mogu da pomisle da je on taj koji ju je ubio. Sin Jeleninog supruga Zorana iz prvog braka priznaje da je imao poseban odnos sa ubijenom pevačicom, ali da to ne znači da je bio zaljubljen u nju.
Uroš Marjanović (17), pastorak zvezde Granda Jelene Marjanović, tvrdi da je obožavao svoju maćehu i da samo bolesni umovi mogu da pomisle da je on taj koji ju je ubio. Sin Jeleninog supruga Zorana iz prvog braka priznaje da je imao poseban odnos sa ubijenom pevačicom, ali da to ne znači da je bio zaljubljen u nju.
Uroš kaže da ga je strašno potresla Jelenina smrt i da je plakao zbog tvrdnji pojedinih medija da je umešan u ubistvo. Kako je rekao, Jelena mu je bila kao druga majka, koja ga je odgajila i uvek i u svemu podržavala.
"Kad se tata oženio Jelenom, odmah sam je prihvatio i zavoleo" - Tata i mama su se sporazumno razveli, još dok sam ja bio mali. Nije mi to bilo strašno jer se oni stvarno super slažu i imam sjajan odnos sa oba roditelja. Nisu se svađali i uvek su se trudili da budu uz mene i ostvare mi sve želje. Radnim danima sam bio kod mame, a vikendom sam odlazio kod tate u Borču. Čak i kad se on oženio Jelenom, želeo sam tamo da idem, jer sam je brzo prihvatio i zavoleo. Zato sam posle završene osnovne škole odlučio da pređem da živim kod njih u Borči. Tada se i Jana već rodila i imao sam društvo. Ovde je super, svi se slažemo, ima nas mnogo i nikada nije dosadno. Moja mama Sanja je to prihvatila i pustila me bez reči. Već tri godine sam u Borči, a vikendom idem kod majke na Novi Beograd - priča Uroš.
Uroš kaže da svi u porodici pokušavaju da ga poštede priča iz istrage Jeleninog ubistva, ali tvrdi da ne može da prestane da razmišlja o tome da je neko imao motiv da je ubije.
- Tata izbegava da sa mnom priča na tu temu, trudi se da me poštedi tuge, stresa i pitanja bez odgovara. Za njega sam dete, i kada smo Jana i ja tu, priča se o drugim stvarima. Meni je lakše da ćutim i da ih ne pitam mnogo jer vidim da im je teško. Znam samo da ona je bila najdivnija žena na svetu. Ne znam ko je imao motiv da je ubije. Ko god da je to uradio, nadam se da će uskoro platiti za svoje delo - nada se Uroš i dodaje:
"Jelenu nikada nisam gledao kao maćehu ili ženu koja je mog tatu razvela od mame. Tata i mama su se mnogo pre Jelene razišli i ona zaista nije kriva. Ponašala se prema meni kao prema svom sinu. Nikada me nije razdvajala od Jane, čak je mene više i štitila. Spremala mi je omiljena jela, pomagala oko škole, domaćeg, peglala mi uniformu za praksu, kupovala... Koliko puta me je spasla od grdnje ili kazne, jer je tata bio mnogo stroži. S njom sam delio sve tajne, poveravao joj svoje probleme, simpatije i uvek je imala vremena za mene. Stvarno je bila posebna. Pošto tata noću dugo radi u studiju, Jeca je znala da se probudi i da me zove da vidi gde sam, da mi kaže da ne legnem kasno kad moram ranije da ustanem. A i ona je rodila moju sestru Janu, koju volim najviše na svetu. Oni koji ne znaju nikad ne bi ni pretpostavili da je ona moja maćeha".
 

Nastavak na Press...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.