ZBOG JAVNE BRUKE UMALO OSTAO BEZ ŽENE: Finalista Zvezda Granda ima mračnu rijaliti prošlost, NISMO zaboravili

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Jun.2023, 22:15

ZBOG JAVNE BRUKE UMALO OSTAO BEZ ŽENE: Finalista "Zvezda Granda" ima mračnu rijaliti prošlost, NISMO zaboravili

Zbog uvreda, bio je čak i diskvalifikovan!

Pevač Semir Džanković ipevačica Gabrijela Pejčev upoznali su se u jednom muzičkom takmičenju, a posle nekog vremena uplovili su u ljubavnu vezu, iako je on tada imao suprgu. Kako se dalje navodilo, za njihovu aferu znali su svi, osim njegove supruge. Gabrijela je odlučila da uđe u rijaliti, a medijima je neposredno pre ulaska priznala da je bila u vezi sa zauzetim muzičarem, što je on kasnjie oštro >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << demantovao.

Gabrijela je pred ulazak u "Farmu" ispričala medijima da smo nas dvoje imali aferu i da sam zbog nje želeo da ostavim suprugu. Tog dana, kada je ušla, u svim novinama su osvanuli najgrozniji mogući naslovi, koji su veoma potresli celu moju porodicu, posebno moju Sanelu. Sanelu je to mnogo pogodilo, na internetu je danima gledala grozne laži koje je Gabrijela izrekla. Veoma se uzrujala, jedva sam je smirio. Hvala bogu da između moje žene i mene pre svega postoji bezuslovno poštovanje i poverenje, pa Sanela nije ni pomislila da to može da bude istina. Ne znam šta bih uradio da mi je jedna isfrustrirana devojka napravila pometnju u braku svojim lažima, ali joj sigurno neću zaboraviti Saneline suze - rekao je Semir, koji tvrdi da je Gabrijela lagala novinare da bi dospela u centar pažnje pred ulazak i da bi razorila njegov dom.

- Ona je to radila i dok je bila u "Pinkovim zvezdama", pričala je razne lažne priče, ali me nikada do sada nije pominjala. Mi smo radili zajedno i zaista sam uvek bio fer prema njoj, kao i moja porodica. Nismo to zaslužili, ali sve je o sebi rekla. Verovatno je bila nesrećno zaljubljena u mene, pa je zato htela da me razvede od žene, ali plan joj nije uspeo - zaključio je Semir.

Međutim, u toku takmučenja Gabrijela je priznala da je zaljubljena u Radeta Lazića, što je njega i te kako pogodilo, pa se požalio bliskoj osobi, ali poruke su osvanule u javnost.

Ne postoji niko u njenom životu sem tebe - pokušala je da ga uteši prijateljica i podsetila ga na to da je on oženjen.

Pa šta ako imam ženu. Kao da je nemam, veruj mi - napisao je, a onda vratio priču na Gabrijelu:

Sve sam dao za nju i zamolio je za nešto i to je prekršila. Svi su u grupama, a ona se izdvojila sa onim manekenom ili šta je već. Drhtim, majke mi, drhtim i plačem. Ni u jednom trenutku nije rekla da voli drugog. Majke mi, srce mi se kida - pisao je Džanković i nastavio:

- Kaže da neće s njim zato što se plaši šta će mama da joj kaže. Neće da mu kaže da me voli. Kaže da sam siledžija. Plačem, majke mi, kao lud. Pobegao sam u drugu sobu. Poljubio je. Tek je prošlo nekoliko dana, toliko o njenoj ljubavi. Ali, bravo, sedam dana je izdržala. Tera je da spavaju u istom krevetu. Izvini, malo te smaram, ali sam slomljen. Srce mi je puklo na hiljadu komada - pisao je Džanković.

Nakon ove afere sa porukama, Semir je takođe odlučio da uđe u rijaliti.

U rijalitiju su usledile žučne raspravke, a iako je Semir u početku demantovao da je između njih postojalo bilo šta, ipak je u nekoliko navrata priznao, ne samo da je bio sa pevačicom, već i da je zaljubljen.

- Kod nas ne smeš ništa da imaš sa ženom, dok je ne oženiš. Baš ništa, ali Gabrijela i ja smo prešli tu granicu - ispričao je on jednom u rijalitiju.

- Što ne staneš i priznaš ljudima da me voliš. Priznaj ženi da me voliš. Sanela, tvoj muž me voli doživotno - pričala je Bugarka a onda ju je Rade uhvatio i uneo u kuću. Uveo je u spavaću sobu i nije joj dao da izađe.

Mnogi su prisutvovali njihovim burnim ljubavnim svađama koje su se nekada završavale i polivanjem vode, ali svima je bilo jasno d aizmeđu njih i te kako nešto još uvek postoji. Semir je nakon incidenta i žestoke svađe sa Tamarom Đurić diskvalifikovan, nakon čega se povukao iz javnosti. Pevač se nije pojavljivao sve do sada, kada je postao jedan od favorita u takmičenju "Zvezde Granda".

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.