Vraćao se sa svirke, zaspao za volanom: Zvezda “Granda” imao saobraćajku

Izvor: Svet, 16.Okt.2016, 18:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vraćao se sa svirke, zaspao za volanom: Zvezda “Granda” imao saobraćajku

“Grandova” zvezda i bivši učesnik “Farme” Slobodan Đurković doživeo je saobraćajnu nesreću u noći između subote i nedelje vraćajući se sa svirke
Sloba je, kako saznajemo, bio sam u kolima i vraćajući se sa svirke od preteranog umora je zaspao. U jednom momentu je sleteo sa puta i udario u bankinu.
Iako je automobil potpuno uništen, Sloba je prošao sa lakšim povredama koje su sanirane čim je Hitna pomoć došla na lice mesta.

Pevač i učesnik >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << “Farme” je bio nedostupan za komentar, a informaciju nam je potvrdila njegova supruga Miljana.
Tačno je to što ste čuli. Sloba je imao saobraćajnu nesreću, ali je dobro. Sada spava. To je sve što mogu da vam kažem sada, ja sam sa bebom”, rekla je Miljana, prenosi alo.rs.
Sloba je samo nekoliko sati pre udesa objavio fotografiju na Fejsbuku.
width="500" height="464" frameborder="0" scrolling="no">

Pogledaj vesti o: Zvezde granda

Nastavak na Svet...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.