Voditeljka smršala NEVEROVATNIH 18 KILOGRAMA! Izgleda bolje nego ikad, a za sve je zaslužna JEDNA NAMIRNICA

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Jan.2023, 23:19

Voditeljka smršala NEVEROVATNIH 18 KILOGRAMA! Izgleda bolje nego ikad, a za sve je zaslužna JEDNA NAMIRNICA

Za pohvalu!

Sanja Kužet smršala je neverovatnih 18 kilograma, a jednom prilikom je otkrila kako joj je to pošlo za rukom.

Sanja Kužet (39) važi za jedno od najlepših tv lica, a popularnost je stekla vodeći vremensku prognozu u Jutarnjem programu, delila je sreću i u nagradnoj igri "Bingo", ali "Zvezde Granda" su je lansirale u vrh televizijskog novinarstva.

Šarmantna >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << voditeljka uživa u majčinstvu koje je 2017. godine iskusila po drugi put kada je sa svojim suprugom Nemanjom Živojinovićem dobila sina Strahinju, dok iz prvog braka ima naslednika Andriju.

Sanja je svojevremeno ispričala da se u drugoj trudnoći ugojila 18 kilograma, ali da je nakon pola godine uspela da se vrati na staru kilažu.

- Najdeblja sam bila u trudnoći, ugojila sam se čak 18 kilograma. Međutim, posle šest meseci sam se vratila svojoj liniji. Ja sam visoka žena i nama je lakše. I kada se ugojimo, to se nekako sve lepo rasporedi i ne bude toliko primetno - rekla je voditeljka ranije za medije, pa otkrila kako se hrani:

- Izbacila sam hleb iz ishrane. Generalno, ne jedem ugljene hidrate, jer od njih samo otičemo. Prva stvar koje sam se odrekla bilo je ono divno, toplo pecivo, koje sam toliko volela. Verujte mi da ćete bez ugljenih hidrata lakše izgurati radni dan, jer oni utiču na to da nam se spava. Kada izbacite sve ono što smeta vašem zdravlju, videćete da će to povoljno uticati i na vaš izgled - rekla je Sanja.

Umesto industrijskih slatkiša, zgodna voditeljka jede voće, a ključ njenog manekenskog izgleda je i u redovnoj fizičkoj aktivnosti.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.