Izvor: Blic, 26.Jun.2021, 08:01

Veče emocija i spektakla: Finale „Zvezde Granda“ u 21 sat, nova serija „Dar Mar“ od ponedeljka, 28. juna

Pred publikom je finale najvećeg regionalnog muzičkog takmičenja "Zvezde Granda" u 21h na Prvoj televiziji. Za titulu najboljeg boriće se 16 finalista iz Srbije, Bosne i Hercegovine, Crne Gore i Makedonije, koji su u najuži krug ušli nakon skoro dve godine muzičke borbe, koliko je zbog pandemije korona virusa trajala ova sezona. „Očekuje nas jedna fantastična emisija, fenomenalna, sa puno pevanja, emocija. Došli smo u takav problem, i žiri i ja, da ne možemo da procenimo ko je najbolji, svi su zaista dobri. Posle dve godine znaćemo konačno ko je pobednik „Zvezda Granda“ za sezonu 2020./2021.“.
Pogledaj vesti o: Coronavirus

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

VEČE EMOCIJA I SPEKTAKLA: Finale „Zvezde Granda“ u 21 sat

Izvor: Kurir, 26.Jun.2021

Plus nova serija „Dar Mar“ od ponedeljka, 28. juna

Nastavak na Kurir...

SEVA POZADINA: Jelena Karleuša više otkrila nego što je pokrila! Za finale sve na izvol'te

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Jun.2021

Vruće je...Večeras se održava veliko finale takmičenja "Zvezde Granda", a za prvo mesto boriće se 16 finalista iz Srbije, Bosne i Hercegovine, Crne Gore i Makedonije koji su ušli u najuži krug nakon gotovo dve godine muzičke borbe...Jelena je stigla među prvima a odlučila se ka haljinu...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.