VOLE SE: Pomirili se Aleksandra i Gile!

Izvor: Poznati.info, 22.Sep.2013, 23:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VOLE SE: Pomirili se Aleksandra i Gile!

Prijovićeva i Jašarspahić ponovo su zajedno dva meseca posle burne svađe zbog pevačeve bivše devojke

Rešili sve nesuglasice… Aleksandra i Gile

Sve mu je oprošteno.

Zvezde „Granda“ Aleksandra Prijović i Amar Gile Jašarspahić ponovo su zajedno. Posle burne svađe i raskida posle finalne večeri, na kojoj je pobedio pevač iz Kaknja, oni su rešili da svojoj ljubavi daju još jednu šansu. Prekid je trajao skoro dva meseca, posle čega >> Pročitaj celu vest na sajtu Poznati.info << su se našli, porazgovarali i nastavili tamo gde su stali.

Inače, njih dvoje su se na žurki posle finala u restoranu „Carski lov“ žestoko posvađali zbog Giletove bivše devojke, koja se tu pojavila. Aleksandra to nije mogla da podnese i svašta je rekla Giletu. Posle žučne rasprave oni su raskinuli, a Gile joj je rekao da je glavni razlog raskida njegova želja da se posveti karijeri, a ne druga devojka. Samo dva meseca posle sve se promenilo.

- Aleksandra i Gile su veoma čudni. Toliko se vole, a stalno se svađaju bez razloga. Nedavno su razgovarali i rešili sve nesuglasice. Sada su ponovo zajedno. Poštuju se i imaju razumevanje jedno za drugo. Svi se nadamo da će im ovog puta veza duže potrajati – rekao je njihov zajednički prijatelj.

Da su se pomirili, potvrdilo je njihovo prisustvo u utorak na snimanju prve emisije novesezone „Zvezde Granda“, gde su izgledali srećno. Oni će, inače, ovih dana snimiti i duet.
Pogledaj vesti o: Zvezde granda

Nastavak na Poznati.info...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Poznati.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Poznati.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.