Izvor: Blic, 29.Maj.2023, 17:32

(VIDEO) "MORAM DA RAZOČARAM LJUDE" Sanja Kužet otkrila kad je KRAJ "Zvezda Granda": "Posao je jedno, a privatan život nešto drugo"

Voditeljka muzičkog takmičenja "Zvezde Granda", Sanja Kužet, važi za jednu od najlepših prirodnih žena u Srbiji, a kako ističe i danas, posle toliko godina u medijima, joj laska kad je pohvale na račun izgleda.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

ZVANIČAN KRAJ EMISIJE "Zvezde Granda" Voditeljka otkrila detalje UGOVORA o emitovanju muzičkog takmičenja!

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Maj.2023

Sada je sve jasno....Voditeljka muzičkog takmičenja "Zvezde Granda" Sanja Kužet, važi za jednu od najlepših žena u Srbiji, a kako ističe i danas, posle toliko godina u medijima, joj laska kad je pohvale na račun izgleda...- Mislim da su mi bili dobri koraci u načinu predstavljanja. Sigurno...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.