Umalo došlo do PREKIDA emisije - Saša Popović u šoku: Za 20 godina na televiziji OVO NISAM DOŽIVEO

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Feb.2024, 23:41

Umalo došlo do PREKIDA emisije - Saša Popović u šoku: "Za 20 godina na televiziji OVO NISAM DOŽIVEO"

U neverici je zbog pevača.

Žestok sukob Marije Šerifović i Viki Miljković definitivno će obeležiti novu epizodu "Zvezde Granda", a reči koje su izgovorile jedna drugoj ostavile su sve u šoku.

Takođe, dogodila se i nesvakidašnja situacija sa Draganom Kojićem Kebom, nakon koje je morao da reaguje Saša Popović.

Jedan nastup izazvao je pravu polemiku u žiriju, a Marija nije mogla da prećuti na Violetine opaske, pa >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je u jednom mometu rekla sve ono što joj leži na duši.

- Ona ne treba da sedi ovde! Ona je gluva! Pa to je stvarno, to je nonsens. To ne može da kaže normalna osoba - rekla je Marija vidno besna.

U "Zvezdama Granda" dogodila se nikad viđena scena na koju je Popović morao burno da reaguje. Situacija koja se odiglara ostaće upamćena u televizijskom svetu još dugo.

Keba je kinuo dok mu je mikrofon još uvek bio uključen, a ovo je nasmejlao sve do suza, dok je kreativni direktor "Granda" ostao bez reči.

- Prvi put vidim širokopojasno kijanje. Je l' si ti lud Kebo, da nam izbiješ zvučnike ovde? Ja sam prvi put sada za 20 godina video da je neko kinuo u otvoren mikrofon, majke mi - kazao je kroz smeh Sale.

Kako ne bi došlo do prekida emisije, Popović je pozvao u pomoć ostale u studiju, dok se sve vreme čudio Kebinom postupku.

- Ako ima neka čistačica da obriše pod ovde jer je dobacio na dva metra - dodao je Saša.

Srbija Danas/Grand/Autor: A.Dačić/Prenela A.M.
Pogledaj vesti o: Zvezde granda

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"DA LI SI TI, KEBO, LUD" Saša Popović u neverici zbog onoga što je pevač uradio usred emisije: "Ovo nisam doživeo za 20 godina"

Izvor: Blic, 29.Feb.2024, 14:25

Na mesto Ane Bekute u muzičkom takmičenju "Zvezde Granda" na neko vreme zauzeće Dragan Kojić Keba.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.