Ubila se srpska novinarka Dragana Tripić

Izvor: Tracara.com, 24.Okt.2019, 10:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ubila se srpska novinarka Dragana Tripić

Poznata novinarka Dragana Tripić pronađena je mrtva. Njeno obešeno telo pronašla je ćerka u stanu u beogradskom naselju Mirijevo. Dragana je navodno bila depresivna zbog posla i kredita. Dragana je biladugogodišnja novinarka, a karijeru je gradila u brojnim medijskim kućama u Srbiji. Često je gostovala u različitim zabavnim emisijama i šou programima, a publika je godinama imala priliku da je gleda kao člana novinarskog žirija u takmičenju “ >> Pročitaj celu vest na sajtu Tracara.com << Zvezde Granda”. Godine 2011. oprobala se kao učesnica rijaliti šou programa “Dvor” koji se emitovao na TV “Pink”. SOS telefon za pomoć osobama koje razmišljaju o samoubistvu Ukoliko vam je potrebna pomoć, svakog dana možete pozvati volontere Centra “Srce” od 17 do 23 časa na broj telefona 0800-300-303 ili im se obratite mejlom na vanja@centarsrce.org Volonteri razgovaraju s ljudima koji su usamljeni, uznemireni, povređeni, tužni, očajni, nesigurni… The post Ubila se srpska novinarka Dragana Tripić appeared first on Tračara.
Pogledaj vesti o: Dvor

Nastavak na Tracara.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Novinarka Dragana Tripić pronađena mrtva u stanu

Izvor: Danas, 24.Okt.2019

Novinarka Dragana Tripić pronađena je mrtva u stanu u beogradskom naselju Mirijevo, javljaju beogradski mediji. Članak Novinarka Dragana Tripić pronađena mrtva u stanu se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Tracara.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Tracara.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.