Izvor: Blic, 29.Feb.2024, 09:18

"USVOJENA SAM SA ŠEST MESECI" Našu pevačicu biološki roditelji ostavili, a zbog njenog porekla mnogi su iznenađeni: "Majku sam rano izgubila"

Pevačica Ivana Dulić dva puta se pojavila u muzičkom takmičenju "Zvezde Granda", gde je otvoreno pričala o detaljima iz svog života.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

"Izgubila sam majku, usvojena sam sa šest meseci" Naša pevačica ima tešku životnu priču - biološki roditelji je ostavili

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Feb.2024

Ponosna je na oca koji ju je usvojio i odhranio...Pevačica Ivana Dulić dva puta se takmičila u "Zvezdama Granda", a u tom periodu je i otvoreno pričala o svom životu...Ona je prošle sezone oduševila publiku, a kreativni direktor "Granda" tada je otkrio da je Ivana indijskoj porekla, dok su je...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.