UŠLA SAM U DUGOVE, PRODALA KUĆU! Snežana Đurišić o traumatičnom periodu života - Mnogo sam plakala, hoću da se sklonim

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Jul.2023, 10:20

"UŠLA SAM U DUGOVE, PRODALA KUĆU!" Snežana Đurišić o traumatičnom periodu života - Mnogo sam plakala, hoću da se sklonim

Trnoviti put do mira.

Snežana Đurišić danas uživa u skladnoj vezi sa ginekologom Vanjom Miloševićem, ali ne krije da je njen pokojni suprug Slobodan Gvozdenović bio njena prva i najveća ljubav.

Pevačica i članica žirija "Zvezda Granda" rado govori o najlepšem periodu koji je provela sa suprugom i ocem svoje dece, te se njihovih prvih zajedničkih dana rado i seća.

Ne >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << krije da je na početku braka sa Slobodanom imala veliku pomoć u kući.

- Udala sam se i ušla u kuću svekra i svekrve sa dva devera i mužem, tu smo svi živeli. Onda smo mi tu malo sredili, renovirali nešto što je bila ostava ili šupa, tu je bilo 30 kvadrata i tu smo se izdvojili. Imali smo svoj ključ, ali meni to baš nije odgovaralo jer sam ja kod svoje svekrve uživala, ništa nisam radila. Kad dete plače, ja joj samo dam Maju i vratim se da spavam. E, onda kad smo se izolovali, to je bila moja kuća i morala sam sve da radim - ispričala je Snežana i dodala da njihov početak nije bio idiličan i da su se borili da srede svoj krov nad glavom.

Iako je bilo teških finansijskih momenata, ljubav jedan prema drugome davala im je snage da istraju čak i u teškim trenucima.

- Moj muž je bio jako sposoban, pored toga što je svirao, bavio se i trgovinom i našao je na Dedinju jedan plac i neku blatnjaču i kupio to. To je koštalo 30 miliona, a mi smo u kući imali milion. Onda je nastao haos u smislu plaćanja i posla. Pri tom je tu bila zabranjena gradnja, ali da ne dužim tu priču, uspeli smo da dobijemo dozvolu za gradnju kuće. Prihod nam je dnevno bio milion, a rashod milion i po i ušli smo u dugove- ispričala je u emisiji "Iz profila" i dodala da je smrt svog voljenog bio šok od kog dugo nije mogla da se oporavi.

Nakon njegove smrti, Snežana je rešila da vilu na Dedinju proda i skloni se od svega što je svakodnevno podsećalo na njenu najveću ljubav.

- Mi smo tu kuću prodali kad je Marko imao udes, tad sam rekla: "Slušaj, mnogo sam ovde plakala i hoću da se sklonim odavde", i to sam i učinila - rekla je Snežana u emisiji kod voditeljke Vesne Milanović.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.