UHVATILA PITONA: Andreana Čekić stavila zmiju oko vrata

Izvor: Kurir, 20.Avg.2013, 13:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

UHVATILA PITONA: Andreana Čekić stavila zmiju oko vrata

Zvezda granda se provodi sa porodicom, a tu priliku je iskoristila da poseti zabavni park i da se fotografiše sa pitonom.

Pevačica Andreana Čekić sa prijateljima i porodicom se već nekoliko dana provodi u zabavnom parku kraj manastira Moštanica u Bosni i Hercegovini.

Ona nije mogla da odoli vožnji automobila na sudaranje, kao ni fotkanju sa pitonom. Čekićeva se ni u jednom trenutku >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << nije uplašila, ali ostaće misterija kako je ovoj velikoj zmiji bilo prilikom poziranja.

Andreana je fotografiju postavila na svoj Fejsbuk nalog, a ispod nje napisala "Mali pitončić."

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

UHVATILA PITONA: Andreana čekić stavila zmiju oko vrata

Izvor: Dzungla.org, 20.Avg.2013

Zvezda granda se provodi sa porodicom, a tu priliku je iskoristila da poseti zabavni park i da se fotografiše sa pitonom. OpširnijeKurir

Nastavak na Dzungla.org...

Kad već muškarca ne može: Andreana ukrotila pitona!

Izvor: Svet, 20.Avg.2013

Pevačica Andreana Čekić sa prijateljima i porodicom se već nekoliko dana provodi u zabavnom parku kraj manastira Moštanica u Bosni i Hercegovini. Zvezda Granda nije mogla da odoli vožnji automobila na sudaranje, kao ni fotkanju sa pitonom, kog se ni u jednom trenutku nije uplašila. Andreana Čekić...

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.