UDALA SE Tanja Savić? Za svadbenu ceremoniju nisu znali čak ni roditelji, sve obavijeno velom tajne

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Mar.2024, 22:49

UDALA SE Tanja Savić? Za svadbenu ceremoniju nisu znali čak ni roditelji, sve obavijeno velom tajne

Svadbena zvona zazvonila.

U popularnom tabloidu "Star" stoji da se estradna umetnica, proslavljena zahvaljujući učešću u muzičkom takmičenju "Zvezde Granda", venčala tajno, daleko od fotoreportera i javnosti, a po svemu sudeći ni njena sestra ni roditelji nisu bili upućeni u ceremonijalni deo.

Nakon što su u septembru pevačica i zgodni pilot Muhamed Bešić, zvani Muki, prokomentarisali >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da su se verili, te da uskoro planiraju da zakažu datum venčanja, svi su nestrpljivo očekivali kada će javno saopštiti detalje u vezi s organizacijom.

Mediji su se ponadali da će od nje zaista dobiti sve potrebne podatke, čak i fotografije svečanog čina, koji joj se događa drugi put u životu.

Nažalost, po pisanju "žute štampe" Tanja je odlučila da ovog puta to obavi u strogoj tajnosti, na intimnoj ceremoniji kojoj će prisustvovati navodno samo ona, njen čak 11 godina mlađi izabranik i kumovi.

S obzirom na to da je pre pola godine snimila spot za potrebe kojeg je obukla venčanicu, fanovi su se mogli uveriti u to da pevačicu problemi oko razvoda sa bivšim suprugom Jovančevićem i borbe za starateljstvo nad sinovima Đorđem i Maksimom nisu slomili.

Posvedočili su da ona zaljubljena blista kao devojčica, te da joj belo stoji kao da ga prvi put u životu nosi.

Nema sumnje da je, ako je priča o venčanju istinita, Tanja i ovoga puta zasijala u punom sjaju, te da je ponela predivnu venčanicu. Takođe spekuliše se da se ni Muki nije obrukao.

Pevačicini obožavaoci nadaju se da njeno drugo venčanje neće ostati samo na medijskim nagađanjima, te da će ona makar sitnice podeliti sa njima.

Srbija Danas/Story.rs/Prenela S.S.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.