To je završena priča - Džejla Ramović o raskidu: Evo zašto ne želi bivšem da da drugu šansu

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Nov.2023, 14:22

"To je završena priča" - Džejla Ramović o raskidu: Evo zašto ne želi bivšem da da drugu šansu

Pobednica 13. sezone Zvezda Granda progovorila zašto je prekinula emotivni odnos.

Pevačica Džejla Ramović poznata je kao jedna od javnih ličnosti koja karijeru gradi bez skandala. Ona svoj privatni život drži daleko od novinara i očiju javnosti, te striktno dozira koliko će da podeli svoju intimu sa znatiželjnim pojedincima.

Ono što su emdiji ipak saznali o lepoj pevačici je to >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da je Džejla nedavno izašla iz dugogodišnje veze, a sada je otkrila i da li joj je bilo teško da preboli raskid.

 To je završena priča, preboljen je. Često imam tu nedoumicu za razne stvari i uvek kada nečemu treba da dam drugu šansu uvek pomislim: „To je kao da bivšem daješ drugu šansu“. Verujem da ljudi mogu da se promene, ali ja nisam u ljubavi do sada davala druge prilike – iskrena je nekadašnja pobednica „Zvezda Granda“.

Inače, iako često putuje i sama raspolaže svojim finansijskim sredstvima, zbog jedne situacije joj se promenio pogled na svet.

– Ja otkako radim ne zavisim ni od koga i ne stavljam granice ako će mene nešto učiniti srećnom, trudim se da sebi udovoljim, posebno dok sam bila sama u Barseloni, ali kada samo doživela da je kafa na jednom aerodromu 8 evra, tu sam podvukla liniju. Bila sam šokirana i tada sam sebi rekla: „Ovo je baš skupo“ – ispričala je Ramovićeva koja tvrdi da nema problem sa nekontrolisanim trošenjem novca.

– Ponosna sam na sebe jer znam kako sa novcem. Ulažem u sve po malo, trudim se da zadovoljim sva polja– tvrdi pevačica.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.