Izvor: Piplmetar.rs, 25.Feb.2024, 03:30

„Tea Tairović mi nije koleginica!“ Haos u šouu Zvezde Granda! Snežana Đurišić odbrusila







>> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs <<


U poslednjoj emitovanoj emisiji šoua „Zvezde Granda“ došlo je do okršaja među članovima žirija, te je Saša Popović poručio da su mnogi od njih tokom takmičenja govorili da pevačica Tea Tairović nije talentovana i da neće postići mnogo u muzičkoj karijeri.
Tea Tairović i Snežana Đurišić (Foto: Ringier/Snežana Krstić/Jovan Ilić) • Snežana Krstić, Jovan Ilić / Ringier


– Setimo se kako ste 2016. godine iskasapili Teu Tairović. Evo, danas je jedna od najvećih zvezda – poručio je Saša.
Kompozitor Dragan Stojković Bosanac je odgovorio da Popović preteruje budući da ju je slušao jednom prilikom u Bosni i Hercegovini, dok se i pevačica Marija Šerifović uključila u raspravu i istakla da je Tea zvezda u žanru kojim se jedina u Srbiji bavi.
Dragan Stojković Bosanac (Foto: Ringier/Oliver Bunić)
Bosanac je nakon toga upitao članice žirija da li Tairovićevu smatraju koleginicom, na šta je pevačica Snežana Đurišić odbrusila: „Ne, to nikako ne smatramo!“
Sa druge strane, godinama unazad se šuška o lošem odnosu između pevačica Snežane Đurišić i Milice Pavlović, a ulje na vatru je dolila mlađa pevačica tokom snimanja jedne emisije.
Snežana Đurišić (Foto: Ringier/Jovan Ilić)
Podsećanja radi, Milica je tada pročitala pitanje koje se nalazilo na papiriću i na isto odgovorila „Snežana Đurišić“, da bi potom popila piće koje se nalazilo ispred nje budući da nije želela da pročita pitanje naglas.
Prilikom davanja poslednjeg intervjua, Snežana je konačno progovorila o ovoj temi, svaljujući na medije gorepomenuti sukob.
Snežana Đurišić (Foto: Ringier/Teodora Borozan)
– To ste vi uradili. Ja nisam imala nikada nikakav odnos sa Milicom Pavlović. To su mediji napravili tako, pa eto nastavite. Meni ne može da smeta niko ko je za mene dete. Mediji iskoriste svaki trenutak da naprave neku bezveznu priču, ružnu priču…da osobu mojih godina spoje sa osobom koja po godinama može da mi bude unuka i da se tu daju prava da bilo ko kaže šta hoće, ali dobro, svakome na čast – istakla je Đurišićeva za Telegraf.
– Milica Pavlović je devojka koja radi svoj posao onako kako najbolje zna i ume. Čim ima svoje ime i prezime, znači da ima neko svoje mesto. Ja sam nju prokomentarila onda dok sam bila u žiriju tokom njenog takmičenja. A vi vodite malo računa. Nemojte da mislite da je samo ružna priča, dobra priča – zaključila je pevačica.
Snežana Đurišić je, sa druge strane, izazvala lavinu komentara kada je pozirala sa koleginicama na zajedničkoj fotografiji, a više detalja o tome pogledajte u odvojenom tekstu: “Vreme leti, mi kao da ostarili nismo“ Zorica Brunclik objavila GRUPNU fotku, a na njoj POLA ESTRADE

Opširnije
Izvor: PulsOnline.rs

Nastavak na Piplmetar.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.