Izvor: Scandal.rs, 31.Okt.2018, 17:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tanja Savić u Australiji opuštenija nego ikad: Pevačica iznenadila javnost selfijem iz kafića!

Popularna pevačica Tanja Savić trenutno se nalazi u Australiji. Jedna od najpopularnijih “Zvezda Granda” jutros je ispijala kafu i odlučila da napravi selfi fotografiju. Tanja je prikupila brojne lajkove, ali i pozitivne komentare.   View this post on Instagram   🙂😇 A post shared by Tanja Savic (@tanja_savic_private) on Oct 31, 2018 at 3:25am PDT The post Tanja Savić u Australiji opuštenija nego ikad: Pevačica iznenadila javnost selfijem iz kafića! appeared first on Scandal portal.

Nastavak na Scandal.rs...






Povezane vesti

JOŠ JEDNA ZVEZDA GRANDA POSTAJE BRENINA SNAJKA? Pevačica se nameračila na mlađanog Živojinovića!

Izvor: Scandal.rs, 31.Okt.2018

Pevačica Katarina Živković izjavila je da bi volela da postane član porodice Živojinović, kao njena koleginica Aleksandra Prijović. – Možda bi mi udaja za Stefana Živojinovića bila karta za uspeh. Evo kako je Prija udajom za Filipa postala još popularnija – rekla je Kaća u jednoj emisiji....

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.