Tanja Savić prolazila kroz užasnu torturu! Muž je godinama tukao!

Izvor: Svet plus, 14.Avg.2020, 08:46

Tanja Savić prolazila kroz užasnu torturu! Muž je godinama tukao!

Folk zvezda preživljava pravu dramu nakon što je supruga Dušana Jovančevića prijavila za otmicu dece! Tanja Savić prolazila kroz užasnu torturu! Muž je godinama tukao!

Iako godinama njen brak ne funkcioniše kako treba, kako "Alo!" saznaje, jedna od nekada najuspešnijih zvezda „Granda“ ćutala je i zbog dece trpela poniženja, ali i fizičke napade.

Kako kaže izvor "Alo!" blizak folkerki, Tanja je nekoliko puta imala svađe sa suprugom koje su se >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << završile batinama.

- Tanja sigurno nikada neće glasno izgovoriti da je bila prava žrtva supruga u svakom smislu te reči. Zbog njega je zapostavila karijeru u trenutku kada je bila najpopularnija. On je bio inicijator selidbe u Australiju, a od tog trenutka počinje prava drama u njihovim životima - kaže izvor.

- Dušan je Tanji određivao kako da se ponaša, gde može da nastupa, zbog njega je čak došla u sukob sa svojom porodicom. U jednom trenutku, majka i otac su se odrekli Tanje i nisu želeli da komuniciraju s njom. Znali su da je njen suprug nasilan, a kada su u medijima to nekoliko puta glasno rekli, došlo je do razdora u porodici - kaže izvor.

S druge strane, Savićeva nikada nije želela da govori o Dušanovom nasilničkom ponašanju jer je znala da će joj se svetiti preko dece.
Pogledaj vesti o: Zvezde granda

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.