Takmičarka zbog Zvezda Granda promenila ime! VIDEO

Izvor: Svet plus, 02.Mar.2016, 16:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Takmičarka zbog Zvezda Granda promenila ime! VIDEO

Aktuelna učesnica takmičenja Zvezde Granda, Katarina Živković odlučila je da promeni svoje ime, kako bi na muzičkoj sceni mogli da je razlikuju od njene starije kolenigice sa istim imenom i prezimenom.

Naime, malda i atraktivna takmičarka kaže Zvezda Granda kaže da je oduvek sanjala da postane pevačica, ali da je bila svesna da će joj njeno ime i prezime predstavljati problem zbog starije kolegince, koja je već godinama u samom vrhu naše domaće estrade:  "Od >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << sad me zovite Nina. Sanjala sam da postanem pevačica i bila sam devojčica kada se pojavila prva Katarina Živković u takmičenju. Bila mi je želja da se i ja prijavim u "Zvezde Granda" i odmah sam shvatila da će ime postati problem. Onda me je Saša Popović u prvoj emisiji "prekrstio" u Nina Živković i mislim da tako treba da ostane", izjavila je Nina za Grand.tv.
Pogledaj vesti o: Zvezde granda

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.