Takmičar iz Zvezda Granda koji je plakao zbog devojke otkrio da li mu se javila!

Izvor: Svet plus, 15.Dec.2016, 14:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Takmičar iz Zvezda Granda koji je plakao zbog devojke otkrio da li mu se javila!

Aleksandar Stevanovski iz Makedonije u poslednjoj emisiji Zvezde Granda napravio je pravu pometnju kada je otpevao pesmu, a zatim i plakao zbog devojke! Sada je otkrio da li je mu se ona javila!

Protekle subote emisiju Zvezde Granda definitivno je obeležio Aleksandar Stevanovski iz Makedonije. On se za ovo takmičenje prijavio kako bi se pomirio sa bivšom devojkom Bojanom. Kad je otpevao pesmu koju je njoj posvetio, on je legao na sceni i zaplakao. Posle nastupa >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << otkrio je celu priču:"Već dve godine i devet meseci se trudim da je vratim. Mnoge stvari sam joj oprostio. Svi me pitaju zašto je toliko volim? Pa zato što je jednostavna… Komponovao sam i objavio pesmu “Me boli razdelba” koju sam otpevao u njenu čast i posvetio njoj. Poslušajte pa procenite sami" rekao je on za portal Grand.online.

Sada je otkrio da li mu se javila nakon emisije:"Nije mi se javila ali su se zato javile stotine koje bi rado menjale nju. Ali džaba, nijedna joj nije ni blizu! Nadam se da ćemo se pomiriti jer bih zbog nje učinio sve" zaključio je Aleksandar.
Pogledaj vesti o: Zvezde granda

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.