TETKA UBIJENE PEVACICE ZA INFORMER Zoran nije ubio moju Jelenu za ostale Marjanovice ne garantujem

Izvor: medio.rs, 25.Jan.2017, 23:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

TETKA UBIJENE PEVACICE ZA INFORMER Zoran nije ubio moju Jelenu za ostale Marjanovice ne garantujem

Sigurna sam da Zoran nikad ne bi naudio našoj Jeleni, jer su se beskrajno voleli. Međutim, to ne mogu da kažem za druge članove njegove porodice. Sa njima nismo bili bliski, oni su stalno pokušavali da nas sve posvađaju

Zoran Marjanović sigurno nije ubio našu Jelenu, ali za članove njegove porodice ne mogu da garantujem, kaže u ispovesti za Informer Ljubica Manojlović, tetka ubijene "zvezde Granda" Jelene Marjanović.

Ljubica, koja je bila veoma bliska >> Pročitaj celu vest na sajtu medio.rs << sa pokojnom Jelenom, prvi put je progovorila za medije o ubistvu svoje sestričine i otkrila neke do sada potpuno nepoznate detalje o odnosima unutar familije Marjanović. Prema njenim tvrdnjama, Zoran je bio veoma pažljiv prema Jeleni, ali i njenoj majci Zorici, dok su ostali članovi njegove porodice uporno pokušavali da ih sve međusobno posvađaju.

Ljubica uverava da ne postoji ni gram šanse da bi Zoran naudio Jeleni "jer se radi o čoveku koji je beskrajno voleo svoju suprugu i ćerku".

- Jelena i Zoran su bili veoma bliski, beskrajno su se voleli i sigurna sam da joj on ništa loše ne bi uradio! Gnusne su laži da Zoran ima bilo kakve veze sa Jeleninim ubistvom, jer je nju i njihovu ćerkicu Janu voleo više od života. Za njega bih ruku mogla da dam da je nije ubio i da i dalje očajnički čeka da se istraga okonča. Sa njim je naša rodbina bila u odličnim odnosima i zaista nikad nismo imali nikakve probleme. Od prvog dana posle ubistva on je posebno brižan i pažljiv prema nama. Čak i kad je Jelenina majka Zorica umrla, uvek se seti da me pozove, da vidi kako sam, dopusti mi da čujem Janu telefonom. O njemu zaista mogu da kažem sve najbolje - otkriva Jelenina tetka.

Međutim, Ljubica sasvim drugačije govori o ostalim članovima porodice Marjanović, Jeleninom svekru Vladimiru, svekrvi Zorici i bratu Milošu. Na pitanje da li bi oni mogli da imaju nekakve veze sa Jeleninim ubistvom, Ljubica samo odmahuje glavom, a potom objašnjava:- Sa ostalim članovima porodice Marjanović nikad nismo bili toliko bliski. Pogotovo ne ja, koja nisam stalno bila u Borči. Ne mogu da kažem da smo bili u nekom sukobu, ali neke stvari tu nisu do kraja ostale sasvim čiste. Od kada je Jeca ubijena, na sve moguće načine su pokušavali da nas zavade i dovedu u neprijatnu situaciju, i to pored sve muke koja nas je snašla. Tako da, kada su oni u pitanju, ništa ne mogu da garantujem.

Jelenina tetka osvrnula se i na Zoranovu navodnu tvrdnju da je njegova tašta Zorica do poslednjeg dana života sumnjala da joj je upravo on ubio ćerku.

Ekipa Informera juče je kontaktirala i sa starim drugaricama i koleginicama pokojne Jelene Marjanović, ali nisu sve bile rade da komentarišu bilo šta u vezi sa ovim slučajem koji potresa Srbiju više od deset meseci! Pevačica Nada Topčagić bila je u porodičnoj poseti, pa nije mogla da daje izjave, dok nam je nekadašnja Jelenina najbolja drugarica Indira Aradinović Indi odgovorila:

- Ako ubica nije uhapšen, onda ja zaista nemam šta da komentarišem. Uostalom, ja sa vašim listom ne sarađujem.
Pogledaj vesti o: Zvezde granda

Nastavak na medio.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta medio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta medio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.