Sve za lepotu: Aleksandra Prijović otkrila šta je sve operisala!

Izvor: Scandal.rs, 16.Okt.2016, 18:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sve za lepotu: Aleksandra Prijović otkrila šta je sve operisala!

Aleksandra Prijović, jedna od najpopularnijih muzičkih zvezda u Srbiji, otkrila je šta misli o estetskim korekcijama.

“Ja mislim da svako treba da uradi ono što misli da treba i želi, tako da nisam protivnik toga“, rekla je zvezda Granda.

Ona je navela i šta je operisala.

Ja sam na sebi uradila samo dve korekcije. Pričaju da sam uradila nos, jagodice. Sve od toga nije istina. Ja sam samo malo popunila usne i uradila grudi”, objasnila je pevačica za internet televiziju Telegraf Now.

Nastavak na Scandal.rs...






Povezane vesti

Aleksandra Prijović iskrena: Uradila sam dve estetske operacije!

Izvor: Svet plus, 16.Okt.2016

Aleksandra Prijović jedna je od najpopularnijih pevačica, a kako se muzika danas i sluša i gleda, ona je rešila da na sebi popravi ono što joj se ne sviđa...Često se u javnosti komentariše izgled Aleksandre Prijović, a ona smatra da svako ko nije zadovoljan svojim izgledom može da učini da...

Nastavak na Svet plus...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.