Stižu nove „Zvezde Granda“

Izvor: Dzungla.org, 23.Sep.2011, 12:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stižu nove „Zvezde Granda“

Predstavljena 32 kandidata koji će se boriti u popularnom „Grandovom“ muzičkom takmičenju

Ajde, Sale, nanovo!
Nova, šesta sezona po redu, i novo takmičenje za „Zvezde Granda“ počinje u subotu 24. septembra! Tim povodom preksinoć su u jednom klubu nadomak Beograda predstavljena 32 kandidata, 16 devojaka i isto toliko mladića. Svi sa istim ciljem - da postanu zvezde!
U novoj sezoni, >> Pročitaj celu vest na sajtu Dzungla.org << kako je Kurir već pisao, novi su i voditelji - Ana Sević i Milan Mitrović.
Ali, to nije jedina novost! Ovog puta će ocene stručnog žirija uticati na konačan ishod glasanja, utoliko što će onom kandidatu koji od žirija dobije najviše poena rezultat biti pomnožen sa brojem SMS glasovima publike.
A u žiriju - Dragana Mirković, Nenad Čanak, Sanja Ilić, Vesna Milanović i Saša Vidić.
Takmičarima, koji će se predstavljati u tri navrata i pevati po jednu narodnu, zabavnu i novokomponovanu pesmu, neće biti nimalo lako!
Sevićka sevnula!
Ani Sević, novoj voditeljki „Zvezda Granda“, preksinoć nije pomogla elegantna haljina. Desilo joj se ono čega se cele večeri čuvala - u jednom trenutku sevnule joj bele gaćice!
(Izvor: Kurir)

Nastavak na Dzungla.org...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Dzungla.org. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Dzungla.org. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.