Stigle rode, PRINOVA U PORODICI MANOJLOVIĆ!

Izvor: Svet, 12.Jun.2018, 12:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stigle rode, PRINOVA U PORODICI MANOJLOVIĆ!

Rada Manojlović juče je postala tetka devojčici Anji. Naime, pevačicin brat po ocu Radetu, Zvezda Granda Nenad Manojlović, juče je postao tata devojčice Anje.
Nenad je priredio slavlje na kojem su bile mnoge kolege sa estrade, a slavilo se do ranih jutarnjih sati. Među najveselijima je bila i Aleksandra Mladenović koja je bila i kuma na svadbi kod Manojlovića.

Radinom >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << bratu Nenadu je ovo drugi brak a na večnu ljubav svojoj izabranici Jeleni se zarekao u januaru ove godine .
Inače on je objavio i svoju pesmu “Ti meni, ja tebi” koja je odmah pronašla put do publike bez velike promocije a njegove kolege su je i sinoć pevale po nekoliko puta .

SvetSvet, Instagram
The post Stigle rode, PRINOVA U PORODICI MANOJLOVIĆ! appeared first on Svet portal.

Nastavak na Svet...






Povezane vesti

SLAVLJE U PORODICI! Rada Manojlović POSTALA TETKA, a evo u kakvim je odnosima sa bratom!

Izvor: Scandal.rs, 12.Jun.2018

Pevačica Rada Manojlović juče je postala tetka! Naime, njen brat po ocu, Nenad, postao je otac devojčice kojoj su njegova supruga i on dali ime Anja. Nenad je priredio i veliko slavlje na kom su bile njegove kolege, a slavilo se do ranih jutarnjih sati. Ako je suditi po društvenim mrežama, Rada...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.