Stevan Anđelković izbegao smrt

Izvor: Vesti-online.com, 05.Jun.2011, 06:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stevan Anđelković izbegao smrt

Zvezda “Granda” Stevan Anđelković bi od sledeće godine 3. jun mogao da slavi i kao svoj novi rođendan, jer je u petak uveče u blizini Aleksandrovca izbegao smrt u saobraćajnoj nesreći, pišu beogradski mediji.

- Stevica je sa prijateljem koji ga je vozio krenuo u Aleksandrovac na zakazani nastup. Vožnja je protekla u najboljem redu sve do gotovo samog ulaska u Aleksandrovac, kada je došlo do nesreće >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << - kaže izvor lista "Alo" i dodaje:

- Ne znam šta se tačno desilo, niti ko je kriv. Uostalom, to je na policiji da utvrdi. Ono što sam saznao je da se sve odigralo munjevitom brzinom. U jakom sudaru Stevin automobil se zakucao u vozilo koje je išlo iz suprotnog smera. Prijatelj je pokušao da kontroliše vozilo, ali nije uspeo da ga obuzda do kraja, pa su sleteli u jarak pored puta. Sreća je pa je vozilo bilo dobro i vazdušni jastuci su se otvorili, sprečivši teške povrede. Da nije bilo tako, mogli su da poginu na licu mesta - kaže sagovornik blizak mladom pevaču.

Uprkos svemu što mu se desilo, kada je shvatio da je prošao bez težih povreda, Anđelković je otišao na unapred ugovoreni nastup.

- Trebalo im je nekoliko minuta da se oporave od šoka i tada su shvatili da nemaju vidljive povrede. Pozvali su šlep službu, koja je došla po automobil, a on je, iako ugruvan, otišao na nastup. U diskoteci se trudio da niko ni ne nasluti kroz kakvu je dramu prošao. Novi automobil je stigao da ih pokupi i odmah po završenom nastupu uputili su se na Zlatibor - zaključuje on.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.