Smuvali se Petar i Ivana!

Izvor: Vesti-online.com, 12.Jun.2012, 11:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Smuvali se Petar i Ivana!

Rodila se nova ljubav! Iako njihovo druženje u toku prošlogodišnjeg takmičenja za “Zvezde Granda“ nije odavalo utisak da može da se desi neka ljubavna romansa, izgleda da je Petru Mitiću i Ivani Pavković ipak trebalo vremena da se “skapiraju“.

Naime, kako piše beogradski “Alo!“, ovaj par je u vezi već neko vreme, a od medija pokušavaju da sakriju svoju ljubav da ne bi, po ugledu na neke kolege, >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << sve pošlo naopako.

- Između Petra i Ivane su prvo krenule simpatije i nisu želeli da žure i da odmah ulaze u vezu, već da se dobro upoznaju i provedu neko vreme zajedno. Jeste da su se dosta družili prošle godine tokom takmičenja “Zvezde Granda“, ali tada su bili zauzeti takmičenjem, a i iskreno, čini mi se da su se tada gledali na drugačiji način. Međutim, pre mesec dana su počeli sami da se viđaju, idu na piće i izlaze, tako da je odmah sve bilo jasno - rekao je za “Alo!“ dobro obavešten izvor i dodaje da su njih dvoje želeli da što duže sakriju svoju ljubav od medija.

- Oboje su mi rekli da uživaju u svojoj vezi i da im je lepo, ali su hteli da izbegnu da u javnosti pričaju o tome da ne bi malerisali. Verujem da im neće prijati kada se bude pisalo o tome, ali verujem da će se oni postaviti onako kako treba. Njima je sada važno da su zajedno i da dobro rade, pa kako bude - završio je izvor lista “Alo!“.

Nijedna sezona “Zvezda Granda” očito ne može da prođe bez neke nove ljubavi, pa je tako još od prve godine takmičenja bilo veza i vezica. Doduše, retke su one koje su do danas opstale.

Prva romansa bila je između Tanje Savić i Darka Filipovića, a kasnije su tu tradiciju nastavili Milica Todorović i Nenad Jovanović. Rada Manojlović i Milan Stanković i dalje uživaju u svojoj ljubavi, dok je njihov kolega Nemanja Stevanović nakon burne veze sa Milenom Ćeranić ipak prešao na devojke koje nisu pevačice. Petu sezonu obeležili su Marija Marčeta i Rastko Obrenić, a dokle će da stigne novopečeni par, Petar i Ivana, ostaje da vidimo.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.