Slavica Ćukteraš se vraća na scenu na Pinkovom festivalu

Izvor: Svet, 11.Apr.2015, 18:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Slavica Ćukteraš se vraća na scenu na Pinkovom festivalu

Jedna od najpopularnijih “Zvezda Granda”, Slavica Ćukteraš, napravila je skoro godinu dana muzičke pauze kako bi se odmorila od posla i svega što estrada nosi sa sobom, a veliki povratak će imati na drugom Pinkovom festivalu.
Slavica će nastupiti na Pinkovom festivalu i predstaviti pesmu “Ogledalo”, koju su za nju uradili Marina Tucaković i Bojan Vasić.
Reč je o emotivnoj >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << pesmi sa posebnom energijom, a Slavica očekuje da će se dopasti publici.
“Jedina očekivanja koja imam jeste da se publici dopadne pesma i da prepoznaju emociju koju ova emotivna pesma nosi. Melodiju sam čula pre godinu dana i bila sam oduševljena, ali sam tek nedavno pozvala Marinu da je pitam šta se desilo sa tom pesmom, jer mi je ostala u sećanju. Ona mi je rekla da pesma sve vreme čeka mene i to je bio dobar znak da mi je namenjena. Stvarno sam prezadovoljna, tekst je veoma emotivan i zaista verujem da će se publici dopasti”,  rekla je Slavica.
Pogledaj vesti o: Zvezde granda

Nastavak na Svet...






Povezane vesti

Slavica Ćukteraš se vraća na scenu na Pinkovom festivalu

Izvor: Scandal.rs, 11.Apr.2015

Jedna od najpopularnijih “Zvezda Granda”, Slavica Ćukteraš, napravila je skoro godinu dana muzičke pauze kako bi se odmorila od posla i svega što estrada nosi sa sobom, a veliki povratak će imati na drugom Pinkovom festivalu...Slavica će nastupiti na Pinkovom festivalu i predstaviti pesmu “Ogledalo”,...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.